Talens | Pantone – en verden av farger

Talens | Pantone er lysekte, pigmentbaserte produkter, perfekt for studenter, kunstnere, grafisk design, interiør- og motedesign.

Du har kanskje hørt om fargesystemet Pantone? Royal Talens har inngått et fargerikt samarbeid med Pantone. Mens Pantone er kjent for sitt universelle fargespråk, er Talens kjent for sitt høykvalitets blekk. Ved å kombinere disse styrkene, har de skapt en unik kolleksjon av produkter som lar kunstnere og designere arbeide i Pantone-farger.

Kort oppsummert

  • Godkjent fargesimulering til Pantone Matching System™
  • Pigmentbasert og lysekte
  • Hurtigtørkende vannbasert blekk
  • Vannfast når den har tørket
  • Designet og produsert i Europa
  • Bruk blekket til å fylle på tusjene
  • Perfekt til blant annet grafisk design, illustrasjon og kunst, mote og tekstildesign og interiørdesign

Hva er Pantone?

Pantone er et selskap kjent for sitt system for fargestandardisering, som har blitt en global standard innen design og trykk. Gjennom sitt Pantone Matching System (PMS) og andre fargesystemer, tilbyr Pantone et universelt språk for farger som gjør det mulig for designere og produsenter å kommunisere og reprodusere farger med høy nøyaktighet.

Pantone Matching System (PMS)

Pantone Matching System (PMS) er et standardisert fargesystem som identifiserer og matcher farger ved hjelp av unike koder. Dette systemet gjør det enkelt for designere, trykkere og produsenter å sikre at farger ser like ut uansett hvor eller på hva de brukes. PMS består av tusenvis av spesifikke farger som brukes i grafisk design, trykk, emballasje og mer.

Talens | Pantone til studenter

Er du student som studerer design, kunst eller andre kreative fag og er på jakt etter nye tusjer og blekk? Talens | Pantone er ideelle for deg. Med høy kvalitet og presis fargegjengivelse gir Pantone deg muligheten til å bruke de samme fargene fra start til slutt, fra skisse til ferdig produkt.
Med Talens | Pantone-produkter kan du utvikle dine tekniske ferdigheter, forstå fargeharmoni og skape imponerende porteføljer som skiller seg ut i konkurransedyktige felt.

PS: Meld deg inn i kundeklubben og få studentrabatt !
Les mer om kundeklubben her

Pantone-tusj i bruk på en tegning av et hageanlegg, med flere Pantone-tusjer og fargeprøver i bakgrunnen.

Pantone-tusjene

Talens | Pantone tusjer utnytter Pantone fargesystemetet ved å tilby tusjer som er nøye kalibrert til å matche Pantone-farger. Dette gir deg som kunstner eller designer et kraftig verktøy for å skape presise og konsistente kunstverk.

Talens | Pantone-kolleksjonen består av tusjer og blekk i Pantone-farger og fire blokker med unikt tusjpapir i forskjellige størrelser. Alle fargene i kolleksjonen har blitt nøye formulert, justert og testet av Talens og godkjent av Pantone. Produktene har ikke bare blitt godkjent, men også co-designet av Pantone.

Bruk fargene med Talens Pantone-papiret for en optimal gjengivelse av Pantone-fargene. Når tusjen går tom for blekk, kan man fylle den på igjen med Talens Pantone blekk i samme farge.

Tips!
Disse tusjene bør oppbevares horisontalt, for å sikre optimal flyt på blekket.

Person som bruker en lilla Pantone-tusj på en fargerik illustrasjon, omgitt av flere Pantone-tusjer, blekkflasker og fargeprøver.

Pantone blekk

Talens | Pantone blekk er et flytende, pigmentert, vannbasert blekk som både kan brukes alene og til å fylle på Talens Pantone tusjer. Du kan bruke blekket med pensel, dyppepenn eller til airbrush.
Korken er utstyrt med en praktisk dråpeteller, slik at du enkelt kan blande farger eller påføre fargene direkte på kunstverket ditt. Dråpetelleren gjør det også enkelt fylle på tusjene.

Blekket er vannfast når det har tørket.

Fyll på Pantone-tusjene

Med det flytende Talens Pantone blekket kan man enkelt fylle på tusjene.

  • Ta av begge korkene
  • Ta et tørkepapir og dra forsiktig tuppen ut av tusjen. Det hjelper å vri mens man trekker den ut. Dette vil ikke skade spissen.
  • Legg tuppen til side og bruk dråpetelleren i blekkhusets hette for å fylle tusjen forsiktig. Avhengig av hvor mye blekk som er igjen i tusjen, kan man tilsette 3 til 5 fulle pipetter med blekk.
  • Sett tuppen tilbake i tusjen. Det spiller ingen rolle hvilken vei den settes inn.
  • Sett korken tilbake på tusjen
  • Rist forsiktig, og ferdig!

Papir til Pantone-produktene

For å få den beste fargegjengivelsen, anbefaler vi Talens | Pantone blokker. Dette er spesielt utviklet for Pantone tusjene og blekket. Det glatte, men likevel robuste syrefrie papiret gjør det mulig å legge lag på lag uten å skade papiret, og bevarer arbeidene over tid.

Person som skisserer design for flasker med røde og svarte Pantone-tusjer, med flere tusjer og en Pantone-fargevifte på et arbeidsbord

Bruksområder

Pantone-tusjer og blekk er allsidige verktøy som kan brukes i en rekke kreative og profesjonelle sammenhenger. Her er noen av de viktigste bruksområdene hvor disse produktene virkelig skinner:

Grafisk design

Pantone-tusjene og blekket passer perfekt til grafiske designere som trenger nøyaktige farger til både skisser, trykk og digitale prosjekter. De sikrer at designene dine ser like imponerende ut som skisser og som trykk!

Illustrasjon og kunst

Kunstnere og illustratører drar nytte av kvaliteten på Pantone-produktene. Blekket i både tusjene og blekkhusene er pigmentbasert og lysekte, som sikrer at kunstverkene holder lenge!

Mote og tekstildesign

Pantone spiller en avgjørende rolle i moteindustrien, hvor presis fargegjengivelse er essensiell. Pantone-blekk kan brukes til å matche farger på tekstiler, og sikrer dermed enhetlighet og harmoni i motekolleksjoner.

Interiørdesign

Pantone-tusjene og blekket kan brukes til å lage fargeprøver og moodboards, hjelpe med skisser og tegninger for realistiske presentasjoner, og sikre fargekoordinering av møbler, tekstiler og dekorative elementer. I tillegg kan du lage profesjonelle presentasjoner og porteføljer.

Nærbilde av en gul Talens Pantone tusj med en bred spiss, omgitt av en utstrømming av gul farge på hvit bakgrunn.

Konklusjon

Talens | Pantone-tusjer og blekk representerer toppen av kvalitet og presisjon i fargeverktøy for kreative fag. Enten du er student, profesjonell designer, illustratør eller interiørdesigner, gir disse produktene deg muligheten til å arbeide med konsistente og nøyaktige farger fra start til slutt. Med deres høykvalitets pigmenter, brukervennlige design og det universelle Pantone-fargesystemet, kan du sikre at dine kreative prosjekter alltid oppnår en høy standard.
Talens | Pantone-produktene hjelper deg med å utvikle dine tekniske ferdigheter, forstå fargeharmoni og skape imponerende porteføljer som skiller seg ut i konkurransedyktige felt.

Publisert av

Handlekurv