Skolestart – fyll opp sekken med kreative varer!

Når sommerferien går mot slutten, er det tid for skolestart – en spennende periode for både elever og lærere. Dette er også en perfekt anledning for deg til å oppgradere utstyret ditt. Hos oss finner du et stort utvalg av kunst- og hobbyutstyr, slik at du kan starte skoleåret forberedt og inspirert. Enten du trenger blyanter, tusjer, maling eller papir, har vi det du trenger for å gjøre dine kreative prosjekter enda bedre.

Kull, blyanter og pasteller

Fyll på pennalet til høstsemesteret. Vi har flotte fargeblyanter, gode gråblyanter, pasteller, kull og oljepasteller. Er du usikker på hvilken gråblyant du skal velge? Les vår guide her

Penner, tusjer og pennesplitter

Vi har mange flotte tusjer, både til å fargelegge med og fineliner-tusjer som du også kan bruke til å notere med! Eller kanskje du skal prøve å skrive kalligrafi-skrift?
Vil du lære mer om finelinere? Finn ut hvilken fineliner som passer til deg her

Skrivesaker og tilbehør

Det er også viktig å ha en notatbok, en god penn og noen fine markeringstusjer til notatene dine!

Notatbøker

Vi har et stort utvalg Moleskine og på alle EcoQua Plus og Fabriano Ispira notatbøker. Gjør deg klar til å notere, skisse og planlegge med stil!

Maling og maleutstyr

Amsterdam Standard akrylmaling
120ml – alle farger

Amsterdam Standard akrylmaling
500ml – alle farger

Art Creation Linotrykkfarge
250ml – Alle farger

Blokker og papir

Finn det papiret som passer perfekt til deg! Vi har skissepapir, tegnepapir, akvarellpapir, papir til tusj og store pakker med løse ark!

Handlekurv