Tegne logo i repeterende mønster

Tegne Horisont Åsane

KOMMER SNART!

TEGNE HORISONT ÅSANE – KOMMER SNART!

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Vil du jobbe hos oss?

Vi trenger kreative folk til vår nye Tegne-butikk på Horisont i Åsane. Les mer om stillingen her

Åpningstider

Butikken vil være åpen i senterets åpningstider. Mer info kommer snart!

Kontaktinfo

Du vil finne oss i 2. etasje, rett overfor Sigdal, like ved lekeområdet!

Finn frem til Horisont

Horisont Kjøpesenter, der vår nye Tegne.no-butikk åpner, ligger sentralt i Åsane, rett ved Vestlandshallen. Du kommer enkelt hit både med bil og buss. Fra E39 kan du følge skiltene mot Vestlandshallen, og busslinjene 4, 91 og 301 stopper rett utenfor senteret.

Om butikken

Vi ser frem til å åpne vår nye Tegne.no-butikk på Horisont i Åsane, hvor vi vil tilby et bredt utvalg av produkter til både store og små kreative sjeler. Uansett om du er en profesjonell kunstner, hobbyentusiast, eller ser etter kreative aktiviteter for barna, vil du finne noe for enhver smak hos oss.

Vi vil ha en egen barnehobby-avdeling fylt med spennende produkter som barnevennlig maling, kreative sett, perler, ansiktsmaling, tegneblyanter og mye mer – perfekt for å inspirere de minste til kreativ utfoldelse.

For kunstnere vil vi tilby et utvalg av kunstnermateriell, inkludert kvalitetsmaling, lerret, pensler, tegneutstyr, papir, tusjer og alt annet du trenger for dine kunstprosjekter.

I tillegg vil vi ha et utvalg av hobbymateriell, som penner, hobbysett, klistremerker, lim, perler, papirhobby og mye mer – ideelt for alle som elsker å lage ting selv og skape unike prosjekter.

Handlekurv