Skummel kjærlighet på pinne til Halloween

Lag kule edderkopper av piperenser og kjærlighet på pinne – en rask og enkel DIY-aktivitet perfekt til Halloween. Med noen få materialer kan du lage morsomme små godteriedderkopper, perfekte til å dele ut til barna!

Lyst til å lage noe kreativt til Halloween som både er enkelt og moro? Disse edderkoppene laget av piperenser og kjærlighet på pinne er perfekte for deg! De er raske å lage, noe som gjør dem ideelle for å lage flere på en gang – perfekte smågaver å dele ut til de små som kommer på døren på Halloween!

Materialer du trenger:

  • Kjærligheter på pinne (helst i farger som oransje, grønn, lilla, hvit eller sort)
  • Sorte piperenser (30 cm lange)
  • Plastøyne (ca. 10 mm)
  • Saks eller avbitertang
  • Hobbylim

Slik lager du edderkoppene:

  1. Klipp piperenserne: Start med å klippe hver piperenser (30 cm) i to, slik at de blir 15 cm lange. Bruk en saks eller avbitertang – her kan du bruke en saks du ikke er redd for å slite ut.
  2. Fest piperenserne rundt kjærligheten: Legg kjærligheten midt på piperenserne. Brett den ene siden over kjærligheten, og deretter den andre siden slik at du strammer piperenserne godt rundt. Dytt piperenserne tett inntil kjærligheten, slik at bena sitter godt fast.
  3. Form bena: For å gi edderkoppen sitt karakteristiske utseende, bretter du tuppene på bena (ca. 1,5 cm) i en 90 graders vinkel. Dette gir inntrykk av små føtter. Fordel så bena jevnt utover i en vifteform rundt kjærligheten.
  4. Gi edderkoppen øyne: Lim på plastøyne med hobbylim for å gi edderkoppen sitt morsomme og litt skumle uttrykk. La limet tørke godt før du håndterer dem videre.

Tips for ekstra Halloween-stemning:

  • Velg kjærligheter i farger som oransje, grønn, lilla, hvit eller sort for å gi edderkoppene et ekstra Halloween-preg.
  • Du kan også bruke glitter på piperenserne eller maling for å gi edderkoppene et ekstra skinnende og dekorativt uttrykk.

Perfekte til Halloween-godteri

Disse edderkoppene er ikke bare kule å se på, men fungerer også som en liten overraskelse når de blir delt ut på Halloween. De er morsomme å lage og passer perfekt som en aktivitet sammen med barna. På kort tid kan du lage mange edderkopper, klare til å krype inn i godteposene!

Lag dem som dekorasjon, del dem ut som smågaver, eller bruk dem som del av et større Halloween-tema. Disse edderkoppene av piperenser og kjærlighet på pinne vil garantert vekke både smil og litt småskummel stemning!

Publisert av

Ansiktsmaling

Ansiktsmaling er en kreativ og morsom aktivitet for både barn og voksne. Det gir muligheten…
Les mer
Handlekurv